Kurssit

 • Kandivalmennus

  • Yhteensä 26 lähiopetuspäivää aamutoteutuksena
  • Pääsykoekurssi, ainekohtaiset välikokeet ja simuloitu loppukoe
  • Viimeinen voitelu
  • Haastavia ja vaativia tehtäviä
  • Tuutoreina ensimmäisen vuoden opiskelijoita
  • Opiskelumateriaali käyttöön jo ennen lähiopetuksen alkua
 • Etäkurssi

  • Yhteensä 26 etäopetuspäivää aamutoteutuksena
  • Opettajat opettavat ja auttavat etänä
  • Kirjalliset materiaalit sekä monipuoliset etämateriaalit
  • Haastavia ja vaativia tehtäviä
  • Ainekohtaiset välikokeet, simuloitu valintakoe
 • Pääsykoekurssi

  • Etäkurssilaisille alennettu hinta
  • Kolme simuloitua pääsykoetta ja yksi kotona tehtävä lisäkoe
  • Harjoittele koetilannetta ja seuraa kehitystäsi pisteanalyysien avulla
  • Tule sinuiksi paineen alla työskentelyn kanssa

Kandivalmennus

Tämä kokonaisuus on sinulle, joka haluat maksimoida mahdollisuutesi onnistua varsinaisena koepäivänä. Kandivalmennuksessa saat huippuhintaan koko valmennustarjontamme. Tarkemmat tiedot kustakin löydät alempana. Mikäli tulet samana vuonna valituksi todistusvalinnassa ensimmäiseen hakukohteeseesi, kurssimaksu hyvitetään kokonaisuudessaan poislukien materiaalimaksu 540€.

Alkamisajankohta: heti kevään kirjoitusten jälkeen
Opetus: klo 8-12
Opetusta: 26 opetuspäivää (kesto 4h), pääosin arkisin. Lisäksi viimeinen voitelu.
Kokeita: Ainekohtaiset välikokeet ja pääsykoekurssi

Lähikurssilla päivitämme lähiopetuksen keinoin fysiikan, kemian ja biologian perustietoja ja avaamme vaikeammatkin asiat helposti ymmärrettävään muotoon. Samalla luomme vahvaa laskurutiinia niin helppojen kuin haastavimpienkin laskujen avulla. Opetuksen tukena toimivat laajat ainekohtaiset teoria- ja tehtävävihot, sekä aineita yhdistelevät integroivat materiaalit.

Kurssin tarkoituksena on selkeyttää oppimisprosessia ja luoda opiskelijalle itseluottamusta pääsykoetta varten. Laskurutiinin merkitystä kokeessa ei myöskään voi kyllin korostaa. Biologian opetuksessa käydään läpi ja harjoitellaan myös aineisto- ja lisämateriaaliin pohjautuvia tehtäviä. Opetuksessa otetaan huomioon lisäksi mahdollinen ennen koetta jaettava ennakkomateriaali.

Pääsykoekurssilla totutamme sinut koetilanteeseen ja aikapaineen alla työskentelyyn; pääset testaamaan osaamistasi ja seuraamaan pisteanalyysien avulla kehitystäsi kohti pääsykoetta.

Viimeinen voitelu on intensiivinen kertauskurssi, joka järjestetään pääsykoetta edeltävänä viikonloppuna. Lauantaina ja sunnuntaina kertausta on luvassa kuusi tehokasta tuntia. Viikonlopun aikana kerrataan kattavien laskutehtävien avulla fysiikkaa ja kemiaa, sekä käydään opettajien kanssa vielä epäselviksi jääneet asiat yhdessä läpi. Samalla saat viime hetken tsempit tuutoreilta tulevaan pääsykokeeseen.

Etäkurssi

Alkamisajankohta: heti kevään kirjoitusten jälkeen
Opetus: klo 8-12
Opetusta: 26 opetuspäivää (kesto 4h), pääosin arkisin
Kokeita: Ainekohtaiset välikokeet ja simuloitu loppukoe

Turun Kandivalmennus tarjoaa mahdollisuuden osallistua kurssille myös etänä. Käymme kattavasti läpi pääsykoevaatimukset, eli lukion kemian, fysiikan ja biologian nykyisen opetussuunnitelman mukaiset oppimäärät. Opetuksen tukena toimivat laajat ainekohtaiset teoria- ja tehtävävihot, sekä aineita yhdistelevät integroivat materiaalit. Mikäli tulet samana vuonna valituksi todistusvalinnassa ensimmäiseen hakukohteeseesi, kurssimaksu hyvitetään kokonaisuudessaan poislukien materiaalimaksu 540€.

Kurssin tarkoituksena on selkeyttää oppimisprosessia ja luoda opiskelijalle itseluottamusta pääsykoetta varten. Laskurutiinin merkitystä kokeessa ei myöskään voi kyllin korostaa. Biologian opetuksessa käydään läpi ja harjoitellaan myös aineisto- ja lisämateriaaliin pohjautuvia tehtäviä. Opetuksessa otetaan huomioon lisäksi mahdollinen ennen koetta jaettava ennakkomateriaali.

Pääsykoekurssi

Sisältö: 3 simuloitua pääsykoetta + 1 kotona tehtävä pääsykoe
Vastaus- ja pisteanalyysit tukevat kehitystäsi
Ryhmäkoko: enintään 40 opiskelijaa

Valintakokeen tekeminen on hermoja raastava tilanne, ja siihen totuttautuminen vaatii harjoittelua. Pääsykoekurssillamme pääset harjoittelemaan koetilannetta mm. ajankäytön suhteen valvotussa ympäristössä. Samalla pääset testaamaan omia kykyjäsi ja näkemään, millä tasolla olet suhteessa muihin kurssilaisiin!

Opettajamme tarkistavat valvotut harjoituspääsykokeet ja saat oppimisesi tueksi sekä vastausanalyysit, että henkilökohtaiset pisteanalyysit; näiden avulla pääset seuraamaan omaa kehitystäsi läpi kevään.

Itseopiskelumateriaalit

Alkavatko harjoitustehtävät jäämään vähiin?

Turun Kandivalmennuksen kotitehtävävihot sisältävät kattavan laskupaketin ratkaisuineen fysiikasta ja kemiasta - biologiaa unohtamatta. Jokaisen kurssin osalta on valikoitu parhaiten valintakokeeseen valmentavia tehtäviä.

Laajan kirjapaketin sisältämät Kandin valitut ja Integroidut tehtävät ovat molemmat yli 150-sivuisia laskuhirmun järkäleitä, joihin on koottu vaativampia tehtäviä, sekä nimensä mukaisesti oppiainerajat ylittäviä tehtäviä - jollaisia lääketieteen valintakokeessa on perinteisesti ollut ratkaistavana.