TLKS ry

Lääkisläiset tunnetaan aktiivisesta opiskelijaelämästään — muutenkin kuin mustiin haalareihinsa sonnustautuneina. Turussa lääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö, Turun Lääketieteenkandidaattiseura ry, järjestää laajalti vapaa-ajan toimintaa: erilaisia urheilukerhoja, speksiä, kulttuuritapahtumia sekä tietysti juhlia. Lisäksi TLKS suorittaa laajaa edunvalvontaa sekä paikallisesti että kattojärjestönsä kautta myös valtakunnallisesti.

Turun Lääketieteenkandidaattiseura omistaa kokonaan Turun Kandivalmennus Oy:n ja valmennuskurssien tuotto käytetään ainejärjestötoiminnan ja turkulaisen medisiinarihengen hyväksi.

Opettajamme

visa

TKV:n uutena fysiikan opettajana toimii filosofian maisteri Visa. Visa valmistui fysiikan, matematiikan, kemian ja tietojenkäsittelytieteiden opettajaksi 2019 Turun yliopistosta ja on siitä lähtien työskennellyt fysiikan ja matematiikan opettajana abi- ja lukiokursseilla. Vahvan matematiikkataustan takia fysiikassa Visaa kiehtoo erityisesti matematiikka sen kielenä ja Visan tunneilla pelottavia kaavoja ei tarvitsekkaan opetella ulkoa, koska ne opitaan ymmärtämään.

Felix

TKV:n toisena fysiikan opettajana jatkaa neljättä vuotta lääkiksessä opiskeleva Felix. Pienenä herännyt halu ymmärtää luonnonlakeja johdatti Felixin alun perin luonnontieteiden pariin. Hänen tiensä lääkikseen onkin sisältänyt muun muassa fysiikan ja matematiikan yliopisto-opintoja, joiden lisäksi hänelle on kertynyt opetuskokemusta monessa eri muodossa. Felixin vastuualueena on erityisesti mekaniikka. Hänen vahva teoreettinen taustansa ja intohimonsa opettamista kohtaan takaavat, että Newtonin lait tulevat pätemään myös valmennettavien vastauspapereissa.

Tiia

Eikö palamisreaktiot sytytä? Hajoaako pää hajoamistuotteiden kanssa? Pyörivätkö bentseenirenkaasi tyhjää? TKV:n kemian opetusta on viemässä eteenpäin jo kolmatta vuotta kemisti, filosofian maisteri Tiia. Useamman vuoden yliopisto-opintojen myötä Tiialla on laajat ja perusteelliset tiedot kemiasta sekä intohimoa kemian salojen avaamiseen kurssilla.

Noora

TKV:n toisena kemian opettajana jatkaa kolmannen vuoden lääketieteen opiskelija Noora. Kemia on ollut lähellä Nooran sydäntä aineen opintojen alusta alkaen ja kemia olikin hänelle suorastaan helppoa pääsykokeissa. Halu päästä opettamaan valmennuskurssilla heräsikin jo oman pääsykoerumban aikana. Opettajana toimiminen sujuu muutenkin luonnostaan, sillä Nooralla on vuosien historia tennis- ja voimisteluvalmennuksen parissa, sekä ehtymätöntä intoa osoittaa kemian salat.

Jani

Epäilyttääkö evoluutio vai hämmentääkö hormonit? Ei hätää, sillä lääkiksessä opiskeleva Jani opastaa TKV:n kursseilla biologian saloihin osaavasti ja oivaltavasti. Hän opiskelee toisella vuosikurssilla, joten pääsykoe ja siihen valmistautuminen on Janilla vielä hyvin muistissa. Biologia on aina ollut hänen vahvin aineensa ja erityisesti intohimo ihmisen biologiaan ohjasikin hänet lääkärin uralle. Janin ohjauksessa suoekosysteemit eivät upota eikä sytokineesit hajota.​

Yhteystiedot

Y-tunnus: 1063865-7

Aino Kytömäki
Toimitusjohtaja
045 787 55235
info@turunkandivalmennus.fi

Vilma Sainio
Hallituksen puheenjohtaja

Kurssipaikkana toimii Turun Lääketieteen­­­kandidaatti­seuran kerhotila Tivoli osoitteessa Uudenmaankatu 16. Tivolin sisäänkäynti on thairavintola Gratiamin oikealla puolella olevasta syvennyksestä.