TLKS ry

Lääkisläiset tunnetaan aktiivisesta opiskelijaelämästään — muutenkin kuin mustiin haalareihinsa sonnustautuneina. Turussa lääketieteen opiskelijoiden ainejärjestö, Turun Lääketieteenkandidaattiseura ry, järjestää laajalti vapaa-ajan toimintaa: erilaisia urheilukerhoja, speksiä, kulttuuritapahtumia sekä tietysti juhlia. Lisäksi TLKS suorittaa laajaa edunvalvontaa sekä paikallisesti että kattojärjestönsä kautta myös valtakunnallisesti.

Turun Lääketieteenkandidaattiseura omistaa kokonaan Turun Kandivalmennus Oy:n ja valmennuskurssien tuotto käytetään ainejärjestötoiminnan ja turkulaisen medisiinarihengen hyväksi.

Opettajamme

Sauli

Sauli on kutosvuoden kandi, jolta ei ole päässyt vahingossakaan unohtumaan lempiharrastus. Fysiikasta löytyy kokemusta sekä yliopisto-opintojen että yksityis- ja valmennuskurssiopetuksen muodossa. Sauli opettaa TKV:lla fysiikkaa jo kuudetta vuotta. Luennoilla ja laskutunneilla jokavuotisiin ydin- ja sähköfysiikan tärppeihin taipuvat niin vaikeimmat yhtälöt kuin kurssilaisten mieletkin. Saulin kanssa hajoamislait eivät enää hajota, eikä sähkömagnetismiin tarvitse suhtautua varauksella.

Felix

TKV:n toisena fysiikan opettajana jatkaa neljättä vuotta lääkiksessä opiskeleva Felix. Pienenä herännyt halu ymmärtää luonnonlakeja johdatti Felixin alun perin luonnontieteiden pariin. Hänen tiensä lääkikseen onkin sisältänyt muun muassa fysiikan ja matematiikan yliopisto-opintoja, joiden lisäksi hänelle on kertynyt opetuskokemusta monessa eri muodossa. Felixin vastuualueena on erityisesti mekaniikka. Hänen vahva teoreettinen taustansa ja intohimonsa opettamista kohtaan takaavat, että Newtonin lait tulevat pätemään myös valmennettavien vastauspapereissa.

Tiia

Eikö palamisreaktiot sytytä? Hajoaako pää hajoamistuotteiden kanssa? Pyörivätkö bentseenirenkaasi tyhjää? TKV:n kemian opetusta on viemässä eteenpäin viime vuoden tapaan Tiia, kemian kandidaatti. Useamman vuoden yliopisto-opintojen myötä Tiialla on laajat ja perusteelliset tiedot kemiasta sekä intohimoa kemian salojen avaamiseen kurssilla.

Noora

TKV:n uutena kemian opettajana toimii toisen vuoden lääketieteen opiskelija Noora. Kemia on ollut lähellä Nooran sydäntä aineen opintojen alusta alkaen ja kemia olikin hänelle suorastaan helppoa pääsykokeissa. Halu päästä opettamaan valmennuskurssilla heräsikin jo oman pääsykoerumban aikana. Opettajana toimiminen sujuu muutenkin luonnostaan, sillä Nooralla on vuosien historia tennis- ja voimisteluvalmennuksen parissa, sekä ehtymätöntä intoa osoittaa kemian salat.

Jani

Epäilyttääkö evoluutio vai hämmentääkö hormonit? Ei hätää, sillä lääkiksessä opiskeleva Jani opastaa TKV:n kursseilla biologian saloihin osaavasti ja oivaltavasti. Hän opiskelee ensimmäisellä vuosikurssilla, joten pääsykoe ja siihen valmistautuminen on Janilla vielä hyvin muistissa. Biologia on aina ollut hänen vahvin aineensa ja erityisesti intohimo ihmisen biologiaan ohjasikin hänet lääkärin uralle. Janin ohjauksessa suoekosysteemit eivät upota eikä sytokineesit hajota.​

Yhteystiedot

Y-tunnus: 1063865-7

Aino Kytömäki
Toimitusjohtaja
045 787 55235
info@turunkandivalmennus.fi

Vilma Sainio
Hallituksen puheenjohtaja

Kurssipaikkana toimii Turun Lääketieteen­­­kandidaatti­seuran kerhotila Tivoli osoitteessa Uudenmaankatu 16. Tivolin sisäänkäynti on thairavintola Gratiamin oikealla puolella olevasta syvennyksestä.