Kandivalmennus-paketti

1500 € (aamu) - 1400 € (ilta), säästä 180 €!

Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja onnistumaan seuraavassa pääsykokeessa kaikin keinoin - ja siksi tarjoammekin nyt etuhintaan kaikki valmennustuotteemme yhdessä paketissa.

Ilta- tai aamukurssilla (valintasi mukaan) päivitämme lähiopetuksen keinoin fysiikan, kemian ja biologian perustietoja ja avaamme vaikeammatkin asiat helposti ymmärrettävään muotoon. Samalla luomme vahvaa laskurutiinia niin helppojen kuin haastavimpienkin laskujen avulla.

Pääsykoekurssilla totutamme sinut koetilanteeseen ja aikapaineen alla työskentelyyn; pääset testaamaan osaamistasi ja seuraamaan pisteanalyysien avulla kehitystäsi kohti pääsykoetta.

Viimeisen voitelun turvin käymme läpi vielä epäselviksi jääneitä asioita, kertaamme olennaisia asioita ja valmistamme sinut henkisesti tulevaan koitokseen.

Tämä paketti on sinulle, joka haluat maksimoida mahdollisuutesi onnistua varsinaisena koepäivänä.

Kokonaisvaltaiseen Kandivalmennus-pakettiin sisältyy:

Aamu- tai Iltakurssi valinnan mukaan
Pääsykoekurssi
Viimeinen voitelu

Paikkoja on vain rajallinen määrä, joten varmista omasi jo tänään!

Opetus: klo 8-12 (aamu) tai klo 17-21 (ilta)
Opetusta yht.: 120 oppituntia à 45 min, 40 per oppiaine
Ryhmäkoot: enintään 44 opiskelijaa
Kurssipaikka: Tivoli (Uudenmaankatu 16)

Turun Kandivalmennus tarjoaa lähiopetusta niin aamu- kuin iltaihmisillekin; kurssit ovat sisällöiltään identtiset, ja ne pidetään pääsääntöisesti arkisin. Kursseilla käydään läpi kattavasti pääsykoevaatimukset, eli lukion kemian, fysiikan ja biologian nykyisen opetussuunnitelman mukaiset oppimäärät.

Kursseilla järjestetään toukokuun alussa simuloitu pääsykoe, joka vastaa mahdollisimman autenttisesti lääketieteellisen tiedekunnan pääsykoetta. Kurssin hintaan sisältyy lisäksi jokaisesta aineesta kattavat teoriamateriaalit harjoitustehtävineen, laajat integroivat tehtävät - joista suoriutuminen vaatii kursseilla opetettavaa soveltavaa ratkaisutaitoa - sekä kursseilla päivittäin jaettavat tuntitehtävät ja ainekohtaiset välikokeet.

Jokainen opetuspäivä koostuu 70 minuutin kemian/fysiikan teoriatunnista, 70 minuutin kemian/fysiikan laskutunnista ja lopuksi 70 minuutin biologian oppitunnista. Laskutunneille opettajat tuovat huomattavan määrän lisätehtäviä, joiden avulla kasvatetaan opiskelijoiden lasku- ja ongelmanratkaisurutiinia tulevaa pääsykoetta varten! Pääsykokeessa helpoista tehtävistä näppärästi suoriutuminen takaa varmojen pisteiden lisäksi myös lisää pohdinta-aikaa haastavampiin kysymyksiin.

Kurssin tarkoituksena on selkeyttää oppimisprosessia ja luoda opiskelijalle itseluottamusta pääsykoetta varten. Rutiinin merkitystä kokeessa ei myöskään voi kyllin korostaa. Biologian opetuksessa käydään läpi myös aineistopohjaisia tehtäviä ja harjoitellaan lisämateriaaliin pohjaavia tehtäviä.

Kursseillamme toimii vuosittain paljon kehuttuina apuopettajina ja tuutoreina Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan 1. vuosikurssin opiskelijoita. He ovat mukana tuomassa apua laskutehtäviin ja myös itse koetilanteeseen, omiin kokemuksiinsa perustuen. Vertaistuki on siis lähellä ja aina läsnä, mikä luo pohjan erinomaisiin suorituksiin!

Kurssilaisten hyvää henkeä ylläpitääksemme järjestämme myös oheistoimintaa, kuten rennon TKV-illan ja tutustumisretken turkulaisen medisiinarin elämään Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan tiloihin.

Kurssimme alkavat heti kevään ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Kurssit sisältävät lähiopetusta 120 oppituntia. Ainekohtaiset välikokeet ja kurssin lopussa aitoa pääsykoetta imitoiva simuloitu pääsykoe (ks. ajankohta alta) tehostavat oppimista. Kurssiin kuuluvat myös laadukkaat uudistetut teoria- ja tehtävämateriaalimme - sekä mahdollisuus osallistua tunnelmaa nostattavaan oheistoimintaan.

Suosittelemme osallistumista myös Pääsykoekurssille (ks. lisätiedot alta), sillä paineen alla ja aikaa vastaan työskentelyyn totuttautuminen auttaa sinua onnistumaan itse pääsykokeessa!

Pääsykoekurssi

290 €, aamu- ja iltakurssilaisille 190 €

Sisältö: 3 simuloitua pääsykoetta + 1 kotona tehtävä pääsykoe
Vastaus- ja pisteanalyysit tukevat kehitystäsi
Ryhmäkoko: kurssille mahtuu enintään 40 osallistujaa

Harjoittele lisäkokeiden avulla aitoa pääsykoetilannetta mm. ajankäytön suhteen ja testaa omia kykyjäsi!

Kurssi koostuu kolmesta simuloidusta ja yhdestä kotona tehtävästä pääsykokeesta. Kaksi ensimmäistä simuloiduista kokeista järjestetään viikonloppuina kurssipaikallamme Tivolilla (Uudenmaankatu 16) ja viimeinen yhdessä aamu- ja iltakurssilaisten kanssa paikassa, joka ilmoitetaan erikseen. Kokeet alkavat samaan aikaan kuin oikea valintakoekin (klo 9) ja myös niiden kesto on sama (5 tuntia).

Harjoituspääsykokeet ovat menneiden vuosien simuloituja pääsykokeita, joten ne ovat laadukkaiksi testattuja! Viimeinen simuloitu valintakoe on kuitenkin joka vuosi täysin uusi.

Opettajamme tarkistavat valvotut harjoituspääsykokeet ja kokeista saat myös sekä vastausanalyysin, että henkilökohtaisen pisteanalyysin. Nämä auttavat sinua oppimaan paremmin ja seuraamaan kehitystäsi läpi kevään!

Kevään 2020 simuloitujen pääsykokeiden alustavat päivämäärät:

◉ sunnuntai 5.4.
◉ sunnuntai 19.4.
◉ sunnuntai 3.5. (loppukoe on yhteinen aamu- ja iltakurssilaisten kanssa)

Suosittelemme osallistumaan Pääsykoekurssille osana Aamu- tai Iltakurssia.

Kertaustunnit: 12 tuntia (lauantaina 6h + sunnuntaina 6h)
Kerrataan: fysiikkaa ja kemiaa (kurssilaisten mahdollisten omien toiveiden mukaan)
Ryhmäkoko: max 20 opiskelijaa
Kurssipaikka: Tivoli (Uudenmaankatu 16)

Intensiivinen kertauskurssi järjestetään pääsykoetta edeltävänä viikonloppuna. Lauantaina ja sunnuntaina kertausta on luvassa kuusi tehokasta tuntia. Viikonlopun aikana kerrataan kattavien lasku- ja aineistotehtävien avulla fysiikkaa ja kemiaa. Samalla sinulla on erinomainen mahdollisuus käydä vielä epäselviksi jääneet asiat yhdessä läpi opettajiemme kanssa. Otamme toiveita vastaan kerrattavista asiakokonaisuuksista, jotta viimeinen pääsykoetta edeltävä rutistus palvelisi kurssilaisiamme mahdollisimman hyvin!

Opettamassa ovat kurssimme kokeneet fysiikan ja kemian opettajat, lääkiksessä opiskelevat ja edellisenä keväänä pääsykokeen itse selättäneet apuopettajamme Aamu- ja Iltakursseilta, sekä Turun Kandivalmennuksen hallituksen jäseniä. Käytössäsi ovat siis kaikki voimavarat!

Pyrimme myös alentamaan nousevaa pääsykoestressiä, mm. keskustellen syvällisemmin kokeen kulusta ja sen sisällöstä - henkinen valmistautuminen on tärkeä osa hyvää koesuoritusta.

Intensiivinen kertausviikonloppu ennen pääsykoetta auttaa sinua saamaan selkeyttä vielä pulmallisiin asioihin ja asiakokonaisuuksiin, ja auttaa sinua asennoitumaan oikein tulevaan koitokseen!

Materiaalipaketit

189 € – 259 € (sis. toimituskulut Suomessa)

TKV:n kurssimateriaalia saat nyt myös kotiin itsenäisen opiskelun tueksi!

Kotitehtävävihot sisältävät kattavan laskupaketin ratkaisuineen fysiikasta ja kemiasta, sekä lähes satasivuisen biologian tehtävävihon. Jokaisen kurssin osalta on valikoitu parhaiten lääketieteellisen valintakokeeseen valmentavia tehtäviä.

Laajan kirjapaketin sisältämät Kandin valitut ja Integroidut tehtävät ovat molemmat yli 150-sivuisia laskuhirmun järkäleitä, joihin on koottu vaativampia tehtäviä sekä nimensä mukaisesti oppiainerajat ylittäviä tehtäviä - jollaisia lääketieteen valintakokeessa on perinteisesti ollut ratkaistavana. Vihoissa on tehtäviä kaikista kolmesta aineesta ratkaisuineen.

Voit valita seuraavista materiaalipaketeista:

Kurssit_materiaalipaketit

◉ Kotitehtävävihot + Kandin valitut + Integroidut tehtävät, 259 €
◉ Kotitehtävävihot, 189 €